merchantLogo

Suport a les tasques d'atenció a les persones damnificades pels terratrèmols a Turquia i Síria que duu a terme la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja.

Donar suport en les feines de rescat i atenció a persones afectades amb atenció sanitària, psicosocial, alberg i cobertura de les seves necessitats bàsiques a Turquia i Siria.

14.940

Donacions

7.239 €

Donats de 7.239 €

100%

Finançat

Esperança sota la runa.
TURQUIA

Una campanya de

logo

2.142

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

6.428

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Un terratrèmol de 7,8 graus de magnitud a l'escala de Richter ha sacsejat les províncies del sud-est de Turquia i el nord de Síria. 

El sisme ha tingut el seu epicentre al nord de la ciutat de Gaziantep, al sud-est de l'estat turc, a uns 90 quilòmetres (60 milles) de la frontera amb Síria. L'Autoritat de Desastres i Emergència de Turquia ha enviat els seus equips a la zona i diu que hi ha almenys 10 ciutats afectades, eleva el nivell d'alarma al 4 i demana ajuda internacional. El Sotssecretari General de Coordinació d'Operacions i Desenvolupament de Societats Nacionals, Xavier Castellanos, ha anunciat que des de la Federació Internacional de Societats de la Creu Roja i de la Media Luna Roja (IFRC), ja treballen a la primera línia de la catàstrofe. A més, ha comunicat l'activació d‟un Fons d‟Emergència per a la Resposta a Desastres (DREF).

Actualitzacions i enllaços
Objectius de la campanya
  • Proporcionar ajuda d'emergència les persones damnificades pel terratrèmol a Turquia i Síria.
Activitats
  • Donar suport a les tasques de rescat i atenció a les persones afectades:  ajuda sanitària, psicosocial, alberg, cobertura de necessitats bàsiques, etc.
Qui es beneficiarà?

Les persones afectades pel terratrèmol podran rebre ajut d'emergència.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare