merchantLogo

Aquest estiu, cap infant sense colònies! Col·labora amb infants i joves en situació vulnerable perquè tinguin un estiu ple d´esport i moments inoblidables i es recuperin emocionalment del seu dia a dia.

Les situacions de pobresa i vulnerabilitat social dificulten l’accés dels menors en les activitats d’educació en el lleure. Per garantir la igualtat d’oportunitats, la Fundació Pere Tarrés concedeix beques a milers d’infants en situació vulnerable perquè també tinguin l’oportunitat d’anar de colònies i casals d’estiu i tinguin l´oportunitat de créixer i de viure experiències úniques i positives.

16.274

Donacions

7.787 €

Donats de 7.787 €

100%

Finançat

Per un estiu ple d´esport i de lleure
ESPANYA-CATALUNYA

Una campanya de

logo

6.300

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

3.100

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

A Catalunya, un de cada tres infants està sota el llindar de la pobresa. Les beques per a colònies i casals d’estiu de la Fundació Pere Tarrés donen l’oportunitat a molts nens i nenes de viure un estiu amb acompanyament educatiu,esport, benestar emocional, ple d’experiències positives i amb una alimentació saludable. 

L’escalada de preus en àmbits de primera necessitat, com la cistella de la compra o l’electricitat, estan fent encara més complicada la situació de moltes famílies i això repercuteix de manera directa sobre els infants.

Cada estiu, la Fundació Pere Tarrés concedeix beques a nens i nenes en situació vulnerable perquè puguin participar en colònies i casals, i donar-los l'oportunitat de fer activitats d´educació en el lleure, adquirir nous aprenentatges de forma individual i en equip, potenciar hàbits saludables i sobretot, recuperar-se emocionalment del seu dia a dia. Per a tots els infants, participar en colònies i casals d’estiu és una oportunitat de créixer i de viure experiències úniques i positives. 

Un dels pilars de les colònies d´estiu de la Fundació Pere Tarrés és la pràctica esportiva a través del joc, que permet treballar àrees tant importants com el creixement personal, el treball en equip i l'autonomia dels infants i joves que hi participen, potenciant d'aquesta manera la confiança, l'empatia i la cooperació.

Són molts els esports que es practiquen durant les colònies d'estiu, esports d´equip com ara bàsquet, handbol, hoquei, futbol, voleibol o waterpolo; esports d´aventura com tir amb arc, sortides en bicicleta, patinet o slackline; i com no podia ser d´una altra manera els desitjats esports nàutics com vela, caiac o pàdel surf.

Objectius de la campanya

Garantir, a través de la concessió de beques, que infants i joves puguin participar en espais lúdics, però alhora educatius, en el qual es defineixen una sèrie de continguts i objectius personalitzats segons les necessitats i potencialitats de cada grup de nens i nenes.

Activitats
  • Acompanyar als infants en els àmbits educatiu, esportiu i de benestar emocional.
  • Realitzar activitats de lleure: esportives, excursions, tallers de manualitats o jocs d´equip.
  • Treballar aspectes de comportament, gestió de les emocions, o resolució de conflictes, entre altres.
Qui es beneficiarà?

Infants i joves d’entre 6 i 16 anys d’arreu de Catalunya que, degut a la situació econòmica i social de les seves famílies, no poden fer activitats de lleure educatiu fora de l’escola. L'ajuda es destinarà a les colònies que es realitzen a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare