merchantLogo

Col·labora per la igualtat d'oportunitats dels infants en situació de vulnerabilitat: accés a material escolar, vestuari d'hivern, activitats extraescolars, sortides i colònies durant l'any. 

Les famílies amb infants i joves a càrrec, que es troben en situació de major vulnerabilitat, han d’assumir una major despesa econòmica coincidint amb el retorn a l’escola, amb l’equipament de material esportiu, roba i vestuari, la necessitat de comprar material escolar i cobertura de quotes de matriculació. Moltes famílies tenen dificultats per poder fer front a aquestes despeses. 

24.937

Donacions

12.208 €

Donats de 12.208 €

100%

Finançat

Ajuda contra l'exclusió escolar
ESPANYA

Una campanya de

logo

200

Beneficiaris directes

Aquelles persones que de forma natural han estat beneficiades per les accions desenvolupades a la campanya

725

Beneficiaris indirectes

Aquelles persones identificables, que reben un efecte potencial de les donacions desenvolupades a la campanya

campaignImage
Descripció

Les famílies amb infants i joves a càrrec, que es troben en situació de major vulnerabilitat, han d’assumir una major despesa econòmica coincidint amb el retorn a l’escola, amb l’equipament de material esportiu, roba i vestuari, la necessitat de comprar material escolar i cobertura de quotes de matriculació.

Les famílies han de fer front a aquesta despesa imprescindible per iniciar el curs escolar en igualtat de condicions que la resta de companys i companyes.

Amb aquest projecte, garantim l’accés a l’educació, el temps d’oci i el lleure alhora que es cobreixen les necessitats bàsiques. Aportem els recursos suficients perquè aquests infants disposin de vestuari, roba i calçat adequat, material escolar, sortides, colònies i activitats durant el curs escolar.

A més, acompanyem les famílies fent un seguiment social Individualitzat, per tal de millorar la seva qualitat de vida amb una atenció integral. Donem les eines per enfortir les capacitats i competències, necessàries per a la recuperació de la situació de la família, facilitant l’accés als seus drets socials, ajudes i recursos existents a cada municipi.

Actualitzacions i enllaços

Creu Roja (web)

Objectius de la campanya
  • Garantir la igualtat d’oportunitats dels infants en situació de vulnerabilitat, per iniciar el curs escolar en igualtat de condicions pel que fa a l’accés al material, vestuari escolar i cobertura quotes d’escolarització.
  • Millorar la seva qualitat de vida i fer possible la seva plena integració amb la resta de companys i companyes de classe.
  • Garantir que els infants en situació de dificultat social tinguin una adequada educació en el lleure i puguin dur a terme les activitats extraescolars, sortides i colònies durant el curs escolar.
Activitats

Els fons recaptats es destinaran a facilitar ajudes econòmiques a famílies en situació de vulnerabilitat dins els nostres programes d’inclusió social en els següents àmbits:

  • Retorn a l’escola (material escolar i quotes de matriculació).
  • Vestuari escolar (material esportiu, roba i calçat).
  • Activitats extraescolars, sortides i colònies durant el curs.
  • Acompanyament i seguiment individualitzat de cada família.
Qui es beneficiarà?

Famílies amb infants i joves a càrrec en situació de vulnerabilitat que tenen dificultat per a la cobertura de les necessitats bàsiques com són vestuari, roba, calçat i escolarització. 

Les ajudes es distribuiran entre les diferents famílies vinculades a Creu Roja Catalunya.

CAT

Terms

|

Privacy Policy

twitterShare
facebookShare
linkedinShare